Велосипедни новини за планинско и шосейно колоездене от България и чужбина
MTB
Търсене на велосипедни новини  
Условия за ползване
Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни и друга информация, генерирани от екипа на Probike и/или Веломания ЕООД, са собственост на Веломания ЕООД и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Р България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).
Probike и Веломания ЕООД не носят отговорност за съдържанието на изображения, картинки, текстове, документи и друга информация, генерирани от потребители в сайта screambikes.eu. Но Веломания ЕООД си запазва правото да премахва и/или променя по всяко време и по своя преценка всеки един материал, генериран от потребител.

Разрешава се заглавие и/или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, предоставени чрез RSS канал на съответния раздел на уебсайта, при условие, че това не е с комерсиална цел и не причинява вреди за Probike и Веломания ЕООД и/или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на Probike и посочване на линк към уебсайта на Probike. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на Screambikes и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на Probike. Информацията, получена чрез RSS канал не може да бъде пряко или непряко изменяна, разпространявана и/или възпроизвеждана като производни RSS продукти. Probike си запазва правото да преустанови подаването на информация чрез RSS канали по всяко време, без да дължи предварително уведомление.

Разрешава се публикуването на снимки от фотогалериите на Probike, стига това да не оронва престижа на сайта и да е оказано името и адреса източника по виден и не довеждащ до заблуди начин.
 

Вижте галерията на album04  Вижте галерията на album04  Вижте галерията на album04

Случайна снимка от галериите


  
Магазини за велосипеди в цялата страна

  
Получавайте последните новини по RSS веднага след като се появят.

  

  

  
Велосипедни новини от чужбина