Велосипедни новини за планинско и шосейно колоездене от България и чужбина
MTB
Търсене на велосипедни новини  
Сдружение на магазини за велосипеди „ПРОБАЙК” и DRAG

    Веригата ПРОБАЙК е сдружение на веломагазини от цяла България, обединени от идеята да предлагат най-професионално качество на услуги, компоненти и готови продукти в областта на велосипедизма.
Сружението организира състезания и велосипедни празници из страната. Подпомага развитието на велосипедния спорт, като спонсорира състезатели. Съдейства на общинските и държавните власти при изготвянето на инфраструктурни проекти. 
    Работи за повишаване на квалификацията на нашия специално обучен персонал чрез семинари и курсове два пъти годишно с лектори от най-големите световни фирми във велосипедния бранш.
Ние подпомагаме клиентите в избора им, откриваме и затвърждаваме търговските канали до най-технологично доказалите се световни производители.

    DRAG не е най-големият производител на велосипеди в България, но има самочувствието и амбицията, да е най-активният в развитието на велосипедната култура у нас.

    Заставаме зад този сайт с надеждата, че той ще допринесе за по-доброто отразяване на велосипеднните събития в българските медии.

 

Вижте галерията на album04  Вижте галерията на album04  Вижте галерията на album04

Случайна снимка от галериите


  
Магазини за велосипеди в цялата страна

  
Получавайте последните новини по RSS веднага след като се появят.

  

  

  
Велосипедни новини от чужбина